|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:31 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
![]() Bir müşteri internete erişme konusunda birtakım sıkıntılar yaşıyor: Çağrı merkezi: Doğru şifreyi girdiğinize emin misiniz? Müşteri: Evet eminim. Hatta bunu bir arkadaşımdan gördüm. Çağrı merkezi: Peki bana şifrenizin ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Müşteri: Beş tane küçük yıldız Çağrı merkezi: Ne çeşit bir bilgisayar kullanıyorsunuz? Müşteri: Beyaz ! Çağrı merkezi: İyi günler. Yardımcı olabilir miyim? Müşteri: Merhaba, bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Çağrı merkezi: Ok, şimdi 'başlat'a basar mısınız ve. Müşteri: Bana teknik bilgiler söylemekten vazgeçin, ben Bill Gates değilim! Müşteri: İyi günler, yine ben Kamil. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her seferinde tekrar deniyorum, ama karşıma 'Yazıcıyı göremiyor' şeklinde bir yazı çıkıyor. Yazıcıyı monitörün önüne kadar getirdim hala göremediğini söylüyor.
Mesaj No:32 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=24px]Hepsi çok çok güzel olmuş arkadaşlar bayıldım...[/size]
Mesaj No:34 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
Ülkeler arasinda bir ``sir tutabilme´´ yarismasi düzenlenmis. Bu yarismaya Temel de katilmis. Temel'e, bir Amerikan'a ve bir Ingiliz'e birer sir vermisler.
Amerika'liya iskence yapmaya baslamislar, üç günden fazla dayanamamis, sirrini söylemis. Ingiliz'e iskence yapmaya baslamislar, bir iki hafta sonra o da söylemis sirrini. Sira Temel'e gelmis; günler haftalar geçmis ama nafile. Söylememis sirrini ve kazanmis yarismayi. Birkaç dakika sonra Temel baslamis kafasini duvara vurmaya: HATURLA ONI DA,HATURLA ONI...
Mesaj No:36 |
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
![]()
[size=18px]Arkadaşlar sizinkiler çok komik bi de buna bakın ben buna saçmalık diyorum :[/size]
[size=18px] Sene bindokuz yüz çift sıfır. Deden bilmez amam baban bilir. Salı günü cuma namazından sonra atın üstünde yaya gidiyoruz. Çölde kar diz boyu. Karşımda düşman askeri çektim kılıcımı iki el ateş ettim. Adamı bacağından vurdum kolunu alçıya aldılar. Hastahaneye son ürat gidiyoruz, arabada damla benzin yok. Neyse o zamanlar elektrik yok mum ışığında tv izliyoruz. Böyle bir olay geçti de başımdan paylaşayım dedim [/size] ![]() |
![]() |
![]() |
Mesaj No:37 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]() ![]() ![]() Harikasın be gülsüm kardeş.. :wink:
Mesaj No:38 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
Yurdum İnsanından Seçmeler
![]() ![]() ![]()
Mesaj No:39 |
Papatyam No :
697
Üyelik T.:
29 December 2005
|
![]()
"SSK gözlügü yazılır. Tansiyona şekere bakılır. Kurban kesilir..."
(Gebze'de bir eczanenin camından...) Aksaray'da bir lastikçinin vitrininden: (Vindovslu aletle rot balansı yapıyoruz...) "Kartuş ve kolonya doldurulur." (Eskişehirde bir dükkanın camından...) "Burada adam olana, edebiyle konuşana hizmet verilir..." (Eminönünde bir bakkalın camından...) İzmir'deki enterasan bir kuaförün devasa afişindeki gaz verici cümle: "Bir fön neyi değiştirmez ki !..." Bir kırtasiyenin camından: "Patlayan top geldi !..." Kocaeli Hereke'de Y.Y.B.F. karşısında kendi halinde bir bakkalın camından: "Penguen Yemi bulunur !" İki kişi arasındaki bir muhabbet: "Abi ! Robinson'daki de eşeklik aslında, niye Cuma ile samimi oluyor ki" Kadıköy'de bir duvar: "Reşat, lütfen buraya park yapma !..." Kaş'ta Doğan görünümlü bir Şahin'in arka camından : "The Anatolian child does not eat these feet !..." "Geçmış olsun, buraya kadar frensiz geldik !..." İşe gelmek için bindiğim dolmuşun şoförü, son durağa geldiğimizde sırıtarak... Yaşlı teyze: "Evladım sağda mübarek bir yerde" M. şoförü: "Az ilerde Camii var, seni orada bırakayım teyze..." Adana'da belediye otobüsünde ön ve arka kapıda görevli 2 muavin arasında geçen diyalog: Muavin1 : Durakta inecek var mı ? ( yolculardan ses çıkmaz ) Muavin2 : Olumsuz !... Eskişehir'de bir belediye otobüsü: Biletçi :"Arrrrka tamammm, kapat arkayı !" ( bir teyze arka kapıya sıkışır ) Biletçi : Karı sıkıştı, aççç kapağ !... Otobüs Şoförü: "Paso lütfen !..." ( pasoyu almak için cüzdanıma davrandığımda... ) Aynı Şoför: "Varsa gösterme !..."
Mesaj No:40 |
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
![]()
[size=18px]Yaşlı teyze:
"Evladım sağda mübarek bir yerde" M. şoförü: "Az ilerde Camii var, seni orada bırakayım teyze..." [/size] :lol: :lol: :lol: :lol: en komiği buydu bence. eyvallah mtc_0912 kardeş. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Şimdi yaşamak zamanı. | PESTEMAL | Şiir Bahçesi | 0 | 03 October 2010 14:53 |
Şimdi sen Gidiyorsun Ya... | PESTEMAL | Resimli & flash animasyonlu & Şiirler | 0 | 23 January 2009 18:45 |
Zamanı özel kılan saat; Momentus S240 | PESTEMAL | Moda ve Kozmetik | 0 | 21 March 2008 09:45 |
Oje Zamanı | PESTEMAL | Güzellik ve Bakım | 0 | 20 March 2008 16:16 |
Acıya Gülmek | Mekansiz | Yakılacak Mektuplarınız | 2 | 20 May 2006 13:42 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |