|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Msn''de Çirkin Kız Cam Açarsa Ne Denir??? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş ! Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni! |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]()
[size=18px]Allah cezanı verecek mekansız kardeşim allahtan sen beni görünce kaçmadın :lol: :lol: :lol: Ben evrimimi tamamlamış biri olaraktan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: gülmekten karnıma ağrılar girdi nerden bulursun bilmem ki böyle şeyleri :roll: :roll: :roll: [/size]
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
[size=18px]kardeş teşekkür. güldürdün bizi valla. Teşekkür edderiz[/size]
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
837
Üyelik T.:
12 April 2006
Arkadaşları:0
![]()
JANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ YAAAA ON NUMARA KEYFİMİ YERİNE GETİRDİ SENİN DEYİMİNLE BU DEFADA BEN UÇTUM TEŞEKKÜRLER[size=7px][/size][size=12px][/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Çirkin Kedi | Serdar Yıldırım | Öyküler & Hikayeler | 0 | 21 September 2015 22:10 |
Trabzonspor'a çirkin tezgah | umut | Galatasaray | 0 | 30 May 2013 13:30 |
Trabzonspor'a çirkin tezgah | umut | Fenerbahçe | 0 | 30 May 2013 13:27 |
Sevimsiz ve Çirkin | Papatyam | Öyküler & Hikayeler | 0 | 26 March 2012 14:41 |
Doğru Söze Ne Denir:) | sanal | Gülmece | 7 | 14 March 2006 11:52 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |