|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Yokluğunla Damlıyor Göz Yaşlarım ? Bu ayrılık, Güze çevirdi mevsimi.. Salladığın el, Şehre sarışın bir zaman bıraktı.. Yapraklar gibi kurusun istemedim sensizlik, O yüzden ağladım belki de Bu yaşlar, yeşertir mi dersin sevdayı? Zor olacak.. Farkındayım.. Olsun, sevgi varken yüreğimde Tuzlu rüyalara da alışırım... Dert etme sen, Boşa gitmiyor ki.. Bak; Yokluğuna damlıyor göz yaşlarım.. ... ... |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
I
..üstat, beni müsait bir $iirde indir... bugün bir $iir biLe uğramadı yanıma sana uğradı mı biLmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yaLnızLığımLa, baLkona astığımız dü$Lerimizi içeri aLdıktan sonra kimsenin öğretmediği bir $eyi öğretmeni diLerdim../..ayrıLırken ama sen herkesin öğrettiğini yineLedin şimdi a$k../..inançLarını yitiren bir ayya$tır köprü aLtLarımda deniz kabukLarından bir mumLuk yapmı$tım sana, wermeye zamanım oLmadı $imdiLerde içinde yakıyorum, sesini duyuramayan keLimeLerimin yorgunLuğunu biLiyor musun../..biLmem sen cümLeLerimin 1. Kordonuydun II ..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim.. acil servis gibi yeti$tim bütün kanamaLı sewdaLarıma yanLarına gittiğimde, odaLarı bo$tu../..çar$afLarı temiz bir küçük not biLe yoktu../..”kurtardığınız için te$ekkür ederiz” bu yüzden emekLiLiğimi istedim yorgun a$kLarın ba$ hekiminden tazminatım suskunLuk beni ait oLmadığım $ehirLerde aramayın, adresimin caddesi../..burukLuk III ..teri soğumamı$ bir ayrıLıkLa içiLen özLem, ate$ yapar.. dün gibi hatırLıyorum ayrıLdığımız günü 24 ocak../..kı$../..kıyamet../..feLaket sanki herkes beni görmek için topLanmı$tı $ehir meydanında parmakLarıyLa gösteriyorLardı../..“i$te bu kadın terk ediLdi” naraLarıyLa bu günLerde../.daLgasını geçebiLiyorum wedaLarın o günLerde../..serum kokuLarına buLa$mı$tı bütün kıLcaL damarLarım gerçekte kim oLduğunu çok dü$ündüm, özLeminin yer yer sağanak yağı$Lı oLduğu zamanLarda gaLiba artık biLiyorum sen../..büyümeye zamanı oLmayan çocukLarın, dar zamanLarda attığı içten bir kahkahasın beni bekLemeye gidiyordun.../..gaLiba yoLu $a$ırdın IV ...bu $iire girmek hüzünLü ve ya$Lıdır.. biraz önce gözLerimden dü$tün seni ısLattığım için üzgünüm yanakLarımda kurumanı istemezdim, dudakLarıma aLmı$ken ısLakLığını sen../..gözLerim../..we katre sana ya$atmak istediğim çok $ey wardı, a$k’da kısa çubuğu ben çektim... V ...kırgınLıkLarımı kaybettim, hükümsüzdür... sabaha kar$ı gittiğin için bağı$Ladım seni sen de kendini bağı$Ladın mı../.. biLmiyorum zor oLdu indirmek resimLerini duwarLardan ki.../..tozLanma diye aLbümLerde ya$atmadım seni seni../..bir “anı” oLsun diye sewmedim ...ve hiç aLdatmadım../..kirpikLerimLe biLe çok önceLeri sorduğum bir soruydu, “$iir bir a$k’ı kurtarabiLir mi?” diye yirmi üçüme iki adım warken güLümsüyorum da, $iir bir a$k’ın ancak bekçisi oLabiLir. VI ...bu $iirde U dönü$ü yapıLmaz... iLLegaLdir bütün terk edi$Ler, ölümlerde dahil... VII ... bahara aLdanma, üstüne yine de bir $iir aL sen.. ağustos’un çocukLarıyız ikimizde beLki de bu yüzden aceLe ettik ayrıLmak için, tenLerimizin ate$i bizi kawurmasın diye.. biLiyorsun../..çok erken aLdım hediyemi senden seninkini wermek içinse çok geç doğum günün kutLu oLsun../..unutmadı mawinin deLisi mumLarını söndürdüm../..yüzümde gönderdiğim diLekLerin göLgesi VII ...a$k dersem çık, ayrıLık dersem çıkma.. dedim../..çıkmadın we bu "a$k"da burda bitti... ---alıntı--- |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Benim Yaşlarım | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 2 | 27 June 2006 08:56 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|