|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]() Seni sevmem için, özgürlüğümü sev! ![]() Tek bir şartım var: **beni anla ve yapmak istediklerimde destekle** *ünlü bir ressam olmak istiyorum, resimlerimi anla, *iletişimi güçlü bir yönetici belki de bir lider olmak istiyorum, düşüncelerimi anla, *sana ait olmak istiyorum, duygularımı anla, *başı ağrıyana neden başın ağrıyor diye sormak istiyorum, iyi niyetimi anla, *özgürlüğüm ol, uçmak istediğimde uçamazsın dme, *kendinle yüzleş, düğüm düğüm olma, gizlenme, benim kadar doğal ol, *dürüstlük ve erdem üzerine eleştirebilirim sakın kaçma! *hayrı ve şerri söylemek istediğimde susabilirim, yine aynı nedenle konuşabilirim, beni anla, *geçmişe dönme, geleceğe yenilme, benimle bugünü yaşa, lunaparka gidelim mesela, *zayıf notu savunma ve erkeksi bir inada girme, imtihanı beraber geçelim izin ver, *bütün maskelerinden sıyrıl, kayboluşunu sil, yanlış yapıyorsun dediğimde bana kulak ver. *düşün biraz.....düşün....yiyip içen, yatıp uyuyan basit biri olma. *yalanların yenilediği insan olma! *seninle adam gibi sohpet edelim, arkadaşım ol! Ben çok şey mi istiyorum?Seni sevmem için tek bir şart, hepsi bu...
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Seni Seviyorum:)) | PESTEMAL | Gülmece | 0 | 19 August 2009 11:52 |
seni seviyorum | YakupEMİR | Resimli & flash animasyonlu & Şiirler | 0 | 27 February 2009 19:01 |
seni seviyorum | YakupEMİR | Resimli & flash animasyonlu & Şiirler | 0 | 27 February 2009 19:00 |
seni çok sewiyorum | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 29 March 2008 17:17 |
Kalp için, üzüm suyu için | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 20 March 2008 11:46 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |