|
Garip Olaylar.. Tarihten bugüne kadar garip ve gizemli bulduğunuz tüm paylaşımlar burada... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1508
Üyelik T.:
09 October 2010
Arkadaşları:0
![]() İlginç Kayboluş Öyküsü ![]() 54 yıl önce ortadan kaybolan 2 yaşındaki çocuk "Merhaba ben geldim" diyerek ortaya çıktı.. ![]() 1955 yılında annesi tarafından alışveriş yaptığı sırada bir dükkanın önüne bebek arabasında bırakılan ve arabayla birlikte ortadan kaybolan 2 yaşındaki Steven Damman, kaybolduktan 54 yıl sonra ortaya çıktı. ![]() Polise başvurarak "Merhaba ben 54 yıldır kayıp olan kişiyim" diyen bir adam DNA örneği alınarak iddiasının incelenmesi için gözaltında tutuluyor. ![]() Damman'ın babası, "Gerçekten de o benim oğlum olabilir!" açıklamasını yaptı. Ancak baba ile oğlu olduğunu iddia eden kişi DNA testinin doğru çıkmasından sonra bir araya getirilecek. ![]() Damman'ın kayboluşu Amerika'da Madeleine McCann kadar etki yaratmış gizemi yıllarca çözülemeyen olayda binlerce polis görev almıştı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Gerçek Bir AŞK Öyküsü | Papatyam | Öyküler & Hikayeler | 0 | 27 March 2012 14:38 |
İnCiNiN ÖyKüSü... | Papatyam | Öyküler & Hikayeler | 4 | 29 January 2008 11:44 |
]BiR MOTiVASYON ÖYKÜSÜ[ | REHA | Öyküler & Hikayeler | 1 | 29 March 2007 20:50 |
27 YILIN ÖYKÜSÜ | REHA | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 09 June 2006 15:06 |
FARENİN ÖYKÜSÜ | Papatyam | Öyküler & Hikayeler | 3 | 31 May 2006 15:35 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |