|
Yemek Tarifleri Türk Mutfağının Nadide Yemek Tariflerini Bizlerle Paylaşmak İster Misiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İSTANBUL
Yaş:62
|
![]() et kavurma nasıl yapılır Kavurma (5 Kişilik) Malzemeler: 1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı) 1 Su Bardağı Su 1/2 Çorba Kaşığı Tuz 125 gr. Margarin HAZIRLANIŞI : 1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım.Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini alalım.Tuzladığımız eti tencereye koyalım.1 su bardağı suyu ekleyelim.Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim. Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım.
__________________
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR ********** KALEGÜNEY |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
İbrahim Saraçoğlu Sistit Hastalığı Nedir? Sistit Hastalığı İçin Ne Yapılır? | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 14 May 2012 10:39 |
Nasıl Bir Eş İstersiniz? | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 11 April 2012 09:25 |
Doğru makyaj nasıl yapılır? | PESTEMAL | Güzellik ve Bakım | 0 | 20 March 2008 14:54 |
Bebek Nasıl Yapılır:) | PESTEMAL | Gülmece | 11 | 01 December 2006 10:32 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |