![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Gurur [size=18px]Gurur Toprağın kokusu çekerdi hep beni, Severdim hep o beyaz elbiseyi Nasıl geldiysem gidiyorum bak çırılçıplak Meğer ben onu sevmişim çekiyor beni... Herşey boş geliyor bana Öldüm işte sonunda... Şimdi çok pişmanım anlatacağım ama Ölüler konuşamaz ki...[/size] |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Kalbim Acıyor
Bir gönül yorgunu şu kalbim benim Neden aldattın gittin ey zalim Bu kadar mıydı senin o yüce sevgin Dönüşü yok artık kalbim acıyor Bırakıp gittin ardına bakmadın Madem mutluydun neden ağladın Doğan güneşimizi sen kararttın Dönüşü yok artık kalbim acıyor Dönüp de bir bak şu maziye Ne kalmış o büyük aşktan geriye Bu uğraş, bu çabalar boş niye Dönüşü yok artık kalbim acıyor Gönül defterimden sildim ben seni Acı dolu mazime gömdüm sevgini Tanrıdan dilemem bil artık seni Dönüşü yok artık kalbim acıyor Aşkı, sevgiyi sende aradım En büyük acıları sende yaşadım Başkalarının oldun ses çıkartmadım Dönüşü yok artık kalbim acıyor (artık hersey icin cok gec) |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
FENERLİLERİN GURUR TABLOLARI | umut | Fenerbahçe | 1 | 13 May 2012 12:38 |
KİBİR VE GURUR | umut | Cuma Sohbeti | 0 | 08 January 2011 09:35 |
Trabzon sizinle gurur duyuyor | umut | Trabzonspor | 0 | 10 October 2010 13:20 |
İncinen Gurur | igzuma | Şiir Bahçesi | 1 | 17 July 2007 15:13 |
GURUR | igzuma | Dini Hikayeler | 0 | 03 September 2006 23:20 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |