|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Mekansiz & Sarişin :) Sarışın : yaaaaa gitmiyelim o yoldan orası çok karanlıııık mekansiz : kızım saçmalama gecenin bi vakti aydınlık yolu nerden buliyim sana ? Sarışın : ay ne biliyiiiiim ya birden bişiler çıkarsa önümüze ? mekansiz: fesupanallah.... Sarışın : mekansızzzz, yavaş kullan şu arabayııııı mekansiz : ........ Sarışın : ya korkuyorum annamıyo musunnnn, tansiyonum düşüyo, ateşim çıkıyo, asabım bozuluyo, bak ellerim titriyo yaaa mekansiz: ........ Sarışın : ay çukur var, dur şu öndeki adama dikkat et, ay hayvaan nası fırladı, di mi sevgilim? mekansiz : İiiin! Sarışın : ama sevgilim mekansiz: sevgilim deme bana laaaan .. (Bir sarışını susturmanın en kolay yolu) mekansiz: ne düşünüyosun Sarışın : ..... mekansiz: ne düşünüyosun dedim Sarışın : ..... mekansiz: üff söyleeeeeseeneeeee mekansiz: güzelim bu elbise iyi de, hani biraz.. şey.. Sarışın : sen bana şişman mı diyon ? mekansiz : yok güzelim, demedim ki ben öyle bişey ? Sarışın : ama diycektin, şişman diycektin. mekansiz: demiycektım güzelim. etek çok yukarda değil mi diycektim. Sarışın : ne yani bacaklarım çarpık mı ? mekansiz: bi git yaf bi git .. (45 dakkalık telefon konuşmasından sonra mekansiz kapatmak istediğinde) Sarışın : yaaa yanında başka bi kız var di miii... söyle söyle o o... di mi yanındaki.. tamam mekansiz bi daha arama beni.. -peki bye.. mekansiz : -peki bye.. Sarışın : ağlamak istiyorum mekansiz: niye? Sarışın : işte mekansiz: ya söylesene yanlış bişi mi yaptım? Sarışın : yoo, ağlıcam işte... mekansiz : delimidir nedir.. Sarışın : nereye gidiyosun mekansiz? mekansiz : mutfaga pelin, su alicam noldu? Sarışın : ben de gelicem seninle meknasiz: e gel Sarışın : biri var di mi icerde? mekansiz: nerde mutfakta mi? Sarışın : evet, burda di mi o kiz? mekansiz: hangi kiz lan? Sarışın : gecen gun sinema kuyrugunda beklerken paltosu ne guzel dedigin kiz ! mekansiz: manyak misin pelin? Sarışın : burda biliyorum, nerdesin cik ortaya !!!!!! |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Mekansiz Geceleri | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 6 | 28 November 2008 16:47 |
SARIŞIN :) | Papatyam | Gülmece | 1 | 22 May 2006 15:43 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |