|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Lütfen Sizde Boykot Edin... www.onlar.net [size=24px]Yukarıya tıkla, yapılanlara şahit ol ve sende boykot et..[/size]
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Bakmak bile ürperti verdi. Oralarda yaşayanlara Allah c.c. sabır versin ve bu boykot çağrısı artık biz müslümanlara şart oldu.
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
707
Üyelik T.:
18 January 2006
![]()
Sensin bu gönlümün yönü mekanı
Bende ar olmazdı sen olmasaydın Ak nergisler sana aksın dağlarda Balda sır olmazdı sen olmasaydın Dağlardaki güneş doğmaz aleme Buluttaki yağmur yağmaz aleme Gönlümdeki güzel sığmaz aleme Dünya dar olmazdı sen olmasaydın Suru sırdan derler suyuma benim El eyleyen çıkar toyuma benim Elde güzel çokmuş neyime benim Gözüm kör olmazdı sen olmasaydın Kuşlar yuvasından uçar mıydı ki Bulutlar yağmurdan kaçar mıydı ki Yaylada çiçekler açar mıydı ki Dağlar kar olmazdı sen olmasaydın Dostlarım el oldu senin uğruna Gözlerim sel oldu senin uğruna Mesudum del oldu senin uğruna Gurbet zor olmazdı sen olmasaydın ÖRÜMCEK BEYİNLİ SAYGISIZ AVRUPALI KARİKATÜRİSLERE İNCE BİR SİTEMDİR... DİNİ DEĞER YARGILARIMIZLA OYNAMAK NE DÜN NE DE BUGÜN ONLARIN HADDİ OLAMAZ VE BU GÜN SALYALARI AKAN BU KÖPEKLER YÜCE PEYGAMBERİMİZİ AŞAĞILAR HAŞA KARİKATÜRLER YAYINLAMAKTALAR BU KAPSAMDA TÜM BOYKOT EYLEMLERİNDE YANINIZDA OLMAKTAN GRUR DUYUYORUM .......
Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Bunun tek bir açıklaması var arkadaşlar bana göre müslümanlığı hiçbir şekilde yok edemediler birde böyle deneyilim bakalım ne olucak deniliyor herhalde allah onları ıslah etsin ve akıl fikir versin diyorum...[/size]
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Aslında ürünleri satanları boykot etmeli ve getirenleri boykot etmeli yoksa başka çaresi yok..
Mesaj No:6 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=24px]Kesinlikle katılıyorum ihsan :? :? :? [/size]
Mesaj No:7 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=24px]Papatyam üyeleri bu olaylara bu kadar mı duyarlıyız, bu kadarcık mı yorum yapıyoruz, bu kadar mı katılıyoruz bu boykota :evil: :evil: [/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Kör olmaya devam edin! | umut | Diğer Futbol Haberleri | 0 | 15 May 2012 11:51 |
20 dakikada bir hareket edin | PESTEMAL | Sağlık ve Hastalıklar | 0 | 02 November 2010 11:45 |
Kiler'den Danimarka ve Norveç'e boykot | erce169 | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 08 February 2006 09:11 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |