|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
197
Üyelik T.:
09 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Aslında SENDE! HERKES GİBİYMİŞSİN... Aslında sEn hep HAKLIymışsın biZ zaten OLAMAZmışız... Ben elini tutmayı dünyanın en özel şeyi sanarken, sen artık zamanların gereksiz bir faaliyeti kabul etmişsin ve aslında sen önüne gelenin elini tutabilirmişsin.. Ben tüm zamanları sana adarken, sen beni boş vakitlerinin üç beş dakikasına almayı tercih etmişsin ve aslında sen herkesle vakit geçirebilirmişsin.. Sen benim gözbebeğimken, ben senin önündeki cansız bibloymuşum yalnızca... Ben, arkanı dönüp çekip gittiğinde bile sana taparcasına saygı duyarken, sen. içimin acıdığını bile bile saygısızca herşeyi . ezip geçebilirmişsin.. . Aslında sen hep haklıydın . Biz zaten olamazmışız... Ve şimdi parçalayıp bir kenara attığın . yüreğimin sana tek bir sözü var; . Aslında SENDE! HERKES GİBİYMİŞSİN...
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK SEYYARSATICI
![]() GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL DİZELER PAYLAŞMIŞSIN BİZİMLE ![]() Yüreği Herkes gibi olmuyor sanki belki de değil Sen bütün kalbini ona veriyorsun o zaman önemli değil Bir bakıyorsunki o da herkes gibiymiş farklı değil Belki zor ama al kalbini ondan hemen bekletmek doğru değil 08.02.2008 11.10 pamukKALE Bu da bir kuble benden sana kardeşim. ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK SEYYARSATICI
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
gerçekten çok güzel bi şiir çok duygulandım hatta ağlamadım desem yalan olur defalarca defalarca okudummm
paylaşımın çok güzel..... Aslında sen hep haklıydın . Biz zaten olamazmışız... Ve şimdi parçalayıp bir kenara attığın . yüreğimin sana tek bir sözü var; . Aslında SENDE! HERKES GİBİYMİŞSİN....
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Herkes Bizi Konuşuyor | umut | Trabzonspor | 0 | 18 September 2010 00:05 |
Lütfen Herkes Okusun! | PESTEMAL | Serbest Atış | 8 | 15 January 2009 17:23 |
Bir Kadın Çocuktur Aslında... | Papatyam | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 07 April 2006 14:34 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |