|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
![]() SENİ SEVİYORUM 'A VERİLEN CEVAPLAR SENİ SEVİYORUM'A VERİLEN CEVAPLAR Seni Seviyorum : oka: "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?. "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum": Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?. "Seni Seviyorum" : Yemin et.. "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten.
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
ya millet saçmalamış ya biri bana seni seviyorum diyecek böyle mi cvp verilir canımı veririm ama demiyor kimse böyle cvp vermek lazımmış demek birilerinin bana seni seviyorum demesi için
![]() ellerine sağlık abicimmmmm çok güldüm valla ![]() ![]()
Mesaj No:3 |
Papatyam Editörü
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
|
![]() ![]() ![]() böyle sölersen daha kıymetli olursun
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
![]()
seni seviyorum--- bende seni seviyorum
artık bu sözler ağızlara öle bir yer etmişki kimse içinden gelerek söylemiyor daha sonrada seviyoruma verilen cevaplar bu derce basitleşiyor.
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
YAZILI SINAV SORULARINA VERİLEN CEVAPLAR | umut | Gülmece | 5 | 06 March 2009 13:44 |
SENİ SEVİYORUM | pamukKALE | Şiir Bahçesi | 6 | 11 January 2007 08:15 |
SEVİYORUM SENİ | meeypo | Yakılacak Mektuplarınız | 2 | 11 September 2006 19:20 |
SENİ SEVİYORUM... | ceylan | Yakılacak Şiirleriniz | 1 | 12 July 2006 15:25 |
SENİ SEVİYORUM.... | cerenimo | Şiir Bahçesi | 5 | 11 May 2006 11:35 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |