![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1031
Üyelik T.:
28 November 2006
Arkadaşları:0
|
![]() komikler -------------------------------------------------------------------------------- Adam gece yarisi karisini uyandirir -Sevgilim,aspirinin. -Ama basim agrimiyor ki.... -Harika!!!!'' &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&& Koca eve zil zurna sarhos girer ve karisina bakarak: - Ne kadar çirkin olduğunu biliyor musun? - Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi. - Iyi de benimki sabah'a geçecek!... &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& & Kadin Kocasina : - Uzun zamandan beri bana sicak bir kelime söylemedin. - Cehennem'de yanasin. &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&& &&&&&&&& Eve zamanindan erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaslarindan biri ile yakalar. Adam hiç bozuntuya vermeden ve sogukkanlilikla silahini çeker ve arkadasini vurur. Kadin yatakta söyle dogrulur: - Bak bu sekilde davranmaya devam edersen hiç arkadasin kalmayacak. &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&&a mp; Yeni evli çift balayindan dönerler ve kadin kocasina: - 3 tane nur topu gibi evladimiz olacak der. - Iyi de nerden biliyorsun. - Kendileri annemin evinde bekliyorlar.. &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&& Soru: Basarili erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiginden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Kadin kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir. &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&& İki erkek bir lokantada oturmus pencereden bakiyorlardi, biri : -Karsidan karsiya gecen su iki kadini görüyor musun; biri karim digeri ise metresimdir -Allah sana uzun ömürler versin simdi ben de aynisini söyleyecektim... ! &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&& Kadin aynada çiplak vücudunu seyrediyordu. Esine: -''görüntümü igrenç buluyorum, yaslı, burusuk. Bir iltifata ihtiyacim var. "Esi:''gözlerin iyi görüyor'' &&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&& ''Yarin 30. evlilik yildönümümüz,bunu kutlamak için koyunu kesebiliriz.' ''Niçin?diye sorar esi''Onun suçu degil ki.....'' &&&&&&&&&& &&&&&&&&&& &&&&&& Adam yaninda oturan kadina fisildar: ''Sampanya sizi güzellestiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim.'' ''Ama ben onuncu kadehimdeyim |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]()
çok komikler divane teşekkürler canım