|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Gece Saçlım... ![]() ![]() ![]() Ben yokken, Hep uzaklara takılı kalmış gözlerin. Bahçemde en sevdiğim ağacımla, Unutmamış hep konuşmuşsun ben gibi, Dokunmaya, okşamaya doyamadığım saçların, Dallarına, yapraklarına karışmış. Meyve vermiş dudakların gibi dipdiri.. ![]() Semalarda süzülen her bir kuştan Medet ummuşsun, Belki benden, bir haber vardır diye, Rüzgara sormuşsun binlerce kez, Nefesi değdi mi saçlarıma, Kokumu getirdi mi diye sana... ![]() Tenin susamış tenime, Alev alev yanmış, korlanmışsın... Her bir ayak sesinde kapılara koşmuş, Her çalan telefonu, Ben diye açmışsın.. Defalarca yanılmış defalarca aldanmışsın Yine de yılmamış yollarıma bakakalmışsın.. ![]() Ey benim gece saçlım, Vuslat yakındır bize, Gözlerim yine değecek gözlerine, Nefesim yine karışacak nefesine Ne kadar yasak olsanda , Ne kadar haram olsanda bana, Umrumda değil... Bir gün mutlaka geleceğim sana Hayatım pahasına... ![]() ZeyNO- 07.03.2006 ![]()
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
![]()
[size=18px]çok zor günler geçirdim vaktiyle
kalbimde firari endişeler nihayetinde aşık olmak kısmetmiş yar, sana aşık olmak çok zor zormuş yar, sana Bir akşam çıkıp gelsen ölmezsin yar ölümlerden ölüm beğen gelmezsen yar. Bir akşam çıkıp gelsen ölmezsin yar :cry: ölümlerden ölüm beğen öleceğim yar bu yaralar bereler sanadır bileler şahidim gök kubbe ,aşığım bekletme....[/size] |
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
gündüzlere çuvalamı girdi de gece çağırıyorsun yav
bu arada sevdanız kelse ne olacak gece saçlı olamaz dimi gece kellim mi diyeceniz merak ettim yav ![]()
Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Bunu saç problemi olan biri ile karşı karşıya gelirsek düşünürüz :lol: :lol: :lol: [/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
BİNBİR GECE | fisun | Gülmece | 5 | 03 March 2007 10:40 |
Gece ile Gündüz | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 22 November 2006 13:48 |
Dostum Gece | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 10 November 2006 00:16 |
BU GECE | igzuma | Şiir Bahçesi | 0 | 09 July 2006 18:52 |
Karaydı Gece | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 3 | 17 May 2006 13:43 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |