|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1251
Üyelik T.:
08 March 2008
Arkadaşları:0
|
![]() Karadeniz Temel Fikralari Bir gün karısı Temel'e ''Ya Temel bi 5milyon ver de pazara gideyim der. Temel'in cevabı;''Ne 4milyon mu naapcan 3 milyonu 2 milyon neyine yetmedi al şu 1milyonu''
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
1251
Üyelik T.:
08 March 2008
|
![]()
temel ile dursun birgün kırathaneye gitmiş.temel süt içelim demiş,dursun kahve içelim demiş.sonra ikisi demişler bayan geçerse süt bay geçerse kahve içelim demişler.beklemişler sonra BÜLENT ERSOY geçmiş sütlü kahve içmişler...
![]()
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
1251
Üyelik T.:
08 March 2008
|
![]()
İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!"
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
1251
Üyelik T.:
08 March 2008
|
![]()
Delinin biri hastanenin bahçesinde el arabasını ters çevirmiş ve sürmeye uğraşıyormuş. Bunu gören doktor: - Öyle sürülmez, düzeltsene arabayı. Deli hemen cevap verir: - Geçen gün senin dediğin gibi sürdüm akşama kadar kum taşıttırdılar, enayimiyim ben!
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Karadeniz'in yaylaları ilaç | umut | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 01 August 2013 01:32 |
Yunus Metin Karadeniz'e ulaştı | umut | Trabzonspor | 0 | 29 June 2013 09:59 |
Ve Karadeniz fırtınası kazandı | umut | Diğer spor dalları | 0 | 07 June 2010 00:03 |
TEMEL FIKRALARI | mevlutgunes | Fıkra Diyarı | 4 | 23 November 2007 16:36 |
Karadeniz... | Papatyam | Şiir Bahçesi | 9 | 13 April 2006 17:37 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |