|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
835
Üyelik T.:
12 April 2006
Arkadaşları:0
![]() hukuka rağmen yüzsüzlük ve rezilllik Geçtiğimiz yıl garanti bankası yıllık bedel adı altında 30 ytl hesabımdan para kesti ve ben kartla tüketici sorunları heyetine başvurdum.heyet lehime karar verdi .garanti bankası bu karara itiraz ederek istanbul 4.tüketici mahkemesine dava açtı.mahkeme 2007/587 dosya numaralı davayı redderek lehime karar verdi ve bankanın yıllık bedel adı altında kestiği paranın yasalara aykırı olduğunu temyiz yolu kapalı olarak parayı tekrar bana iade etmesi gerektiğine karar vermiştir.bu karara rağmen garanti bankası parayı geri ödemediği gibi bu yılda 35 ytl kesti.bankayı icraya vermek üzere icaraya gittim ancak kartal1.icra müdiresi hanım banka seninle uğrtaşıyor diye sende bankayla uğraşmak zorunda değilsin biz günah keçisimiyiz gibi anlamsız bir cümle sarfederek bankayı aramamı en yetkili ile görüşmemi icra vereceğimi ifade etmem gerektiği aklını verdi.bunun üzerine garanti bankası aradığımda müşteri hizmetlerinden görüştüüm arkadaşa elşimde dosyların hazır olduğunu mahkeme kararının olduğunu hatırlattım ve parayı geri ödemeleirnin gerektiğini söyledim müşteri hizmektlerindeki görevli arkadaşımız bankaının gerçek yüzünü göstererek adeta dalga geçer ve türkiye cumhuriyeti mahkemelerinini kararlarını hiçe sayarak böyle bir uygulamamız yok şeklinde bir cevap verdi garanti bankasının bu yüzsüzlüğünü ve kanun tanmamazlığını türkiye cumhuriyeti mahkemelerinini kararlarını hiçe saymasını protesto ve şikayet ediyorum gelin dostlar türkiye cumhuriyeti mahkemeleri kararlarını hiçe sayan hukuk tanımayan garanti bankasını hep birlikte protesto edelim ve bu bankayala olan bütün ilişkilerimizi bitirelim herkeze saygılarımlar
Mesaj No:2 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Evet arkadaşımızın yaşanmış gerçek bir hikayesidir. Garantiden bende hesabımı iptal ettirmeyi düşünüyorum.Nerde ise adamlara çalışıyoruz birde tutturup 35 YTL kart parası kesiyorlar. Yasal olmayan bu kesintiyi yapma hakları yokdur.
|
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
1222
Üyelik T.:
01 February 2008
|
![]()
>
![]() ![]()
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
MAALESEF GARANTİ GERİ İADE ETMİUOR AMA YAPI KREDİ BANA İADE ETTİ 35 YTLYİ
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
1031
Üyelik T.:
28 November 2006
|
![]()
EVET GARANTİ ETMİYOR MALASEF BENDE ÖDÜYOM
|
![]() |
![]() |
Mesaj No:6 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
katılıyorum kardeşim
sen ver icraya ve hatta tanıdık bi avukatın varsa onun kanalıyla ver ve hemen haczin icrasını iste
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Yaşamak Güzel Her şeye Rağmen | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 19 March 2008 09:51 |
Herşeye Rağmen! | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 3 | 28 March 2007 16:17 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |