|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Bana Seninle Evlenmem Için....... [size=18px]Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce söylemiyosun. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Banka cüzdanım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -yat,kat,jeep -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım.(Admin cevabı) -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Git bi aynaya bak. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sa lak biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi neden söyle. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ya sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden? -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. -Hönk!! -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenirsem dop oliyiim. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman.[/size] alıntı
![]() |
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
Allah muhafaza.önce yoğurdu üflemeye çalışalımda :twisted:
Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]() Kod:
- Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? - Dün gece. - Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. ![]()
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
1192
Üyelik T.:
26 October 2007
![]()
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle?
-Sa lak biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi neden söyle. Evet gerçekten süper, elinize sağlık... ![]() ![]() ![]()
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
beğenmenize çok sevindim :lol:
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Seninle Olmanın En Güzel Yanı... | Papatyam | Şiir Bahçesi | 8 | 20 March 2012 10:34 |
Her Şeyi Seninle Seviyorum | igzuma | Şiir Bahçesi | 0 | 28 November 2007 10:00 |
her sabah seninle başlar | gozdem | Şiir Bahçesi | 0 | 18 August 2006 18:00 |
her sabah seninle başlar | gozdem | Şiir Bahçesi | 0 | 18 August 2006 17:56 |
Seninle Yaşlanmak İstiyorum... | Papatyam | Şiir Bahçesi | 3 | 10 May 2006 12:23 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |