|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1011
Üyelik T.:
09 November 2006
Arkadaşları:0
|
![]() SEN ÖLMEDİN KADİRİM TARİH SEKİZ EYLÜL 1999 çarşamba saat tanyelinde gecenin yer hakkari yüksek ova dokuzuncu tim pusuda uyku akıyor gözlerinden MEHMEDİMİN ah bir sabah olsada görünse yüksek ova bitse gecenin korkusu mehmedim rahatlasa diye konuşurken can tertibim kadir ile kahbe bir ateş düştü on metre berimize siper al gafurum dedi can tertibim ateş yedik dağıldık her birimiz bir yere yağmur gibi yağıyordu kahbe kurşunlar üstümüze mevzi değiştirin dedi orhan yüzbaşım son kez baktı gözlerime hakkını helal et dedi gafur gardaşım biz ne hain pusulardan çıktık ne bu telaşın kadirim dedim telaşlı değil sevinçliyim dedi tertibim ve koşarak mevzi değişti hain çember daralıyordu hainler kana susamış kurşun kusuyordu saat 09 30 telsizlerden anons geçiyordu yaralının kod adı bahar şehidin kod adı hüzündü sessizlik hakimdi hepimize ama bu sessizlik kısa sürecekti trabzona ateş düşecekti ve sonra tekrar anons geçti 79/2 tertip j.komando er kadir çetin dedi kadir çetin dedi sonra hüzün dedi sonra hüzün dedi kahbe kurşunlar cantertibimin göğsüne gelmişti ciğerine işlemişti can tertibim kadirim ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ SEN ÖLMEDİN KADİRİM KALBİMDESİN KALBİMİZDESİN RUHUN ŞAD OLSUN GAFUR YILDIZ
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
1011
Üyelik T.:
09 November 2006
|
![]()
ARKADAŞLAR BU OLAY HAKKARİNİN YÜKSEK OVA İLÇESİ ZERRİN SINIR JANDARMA KOMANDO TABURUNDA ASKERLİK GÖREVİMİ YAPTIĞIM SIRADA YAŞADIĞIM VE ACISINI HİÇ BİR ZAMAN SİLEMEYECEĞİM GERÇEK BİR HİKAYEDİR BİZİM MİLLETİMİZİNDE ŞEHİTLERE OLAN HASSASİYETİNE DAYANARAK PAYLAŞMAK İSTEDİM BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ VE KADİR KARDEŞİMİDE RAHMETLE AYORUM RUHLARI ŞAD OLSUN MEKANLARI CENNET OLSUN
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
[size=18px]bu şiir ve vermiş olduğun bilgi için teşekkürler. ruhu şad olsun.[/size]
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
269
Üyelik T.:
01 April 2005
|
![]()
tüm şehitlerimize ve mehmetciklerimize saygıyla ve sevgiyle
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
![]()
güzel olan dua yıda her şeyi yazmıssınız bizede düşen....
[size=24px]AMİNN[/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |