17 January 2009, 12:34
			
			
		 | 
		
			 
			Mesaj No:1
			
		 | 
	
	| 
			
			 Papatyam Editörü 
			
			
			 
 
 
 
Durumu: 
 
Papatyam No :
 1242 
Üyelik T.:
19 February 2008 
Arkadaşları:0
	Cinsiyet:  					
Memleket:İSTANBUL 
		
		
Yaş:63 
		
		
Mesaj:
13.567 Konular:
  
	  
Beğenildi:
Beğendi: 
 
Takdirleri:10  
Takdir Et: 
	 
       		
				Konu Bu  
				Üyemize Aittir!  
        | 
	
	
	
		
		
			
			
				 
				NİÇİN KENDİNİ KANDIRIYORSUN?
			 
			 
			
		
		  
 
 
  NİÇİN KENDİNİ KANDIRIYORSUN?    
 NİÇİN KENDİNİ KANDIRIYORSUN? 
 
İnsanların birçoğu, kendi kendilerine bazı mazeretler uydurarak, Allah'a kulluk etmekten ve dini yaşamaktan kaçtıklarını zannederler. 
 
"İbadetlerimi yaşlılığımda yapacağım", "ben zaten iyi niyetli bir insanım" diyenler, "nasılsa beni şu anda kimse görmüyor" diyerek harama girenler, Allah'ın hoşnutluğunu kazanmak için daha fazlasını yapabilecekken gevşek davrananlar. Dünyada gizlendiğini, sorumluluklarından kaçtığını veya ibadetlerini bilinmeyen bir zamana erteleyerek kurtulduğunu kimse zannetmesin. İnsan Allah'ın emrine uymakla yükümlüdür. Aksi takdirde yalnızca kendini kandırmış olur!  
 
"Allah'tan, geri çevrilmesi olmayan bir gün gelmeden evvel, Rabbinize icabet edin. O gün, sizin için ne sığınılacak bir yer var, ne sizin için inkar (etmeye bir imkan)." (Şura Suresi, 47) 
   
  
 
		
		
		
		
		
			
				__________________ 
				*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR **********    
                                                                 KALEGÜNEY
			 
		
		
		
		
	 | 
	| 
		
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 |