|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
15 April 2006, 11:22 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Kadin ( İsmine Yasak Komulmuş Kadin)
Kadin ( İsmine Yasak Komulmuş Kadin) Artık konuşamıyoruz Gözgöze gelsekte bizbize hüznü paylaşamıyor Gülücüklerle birbirimizi kendimizden saklıyoruz Ve artık anlayamıyor yada Sevgiyi eskisi kadar tadamıyoruz.... Kerhen sohbetler ediyor Ne olduğu bilinmeyen sevinçlerle bizi kandırıyoruz İçtenlikle ve aşkla Gözlerimiz buluştuğunda umutla sarılamıyoruz Sevemiyoruz belkide eskisi kadar içten ve aşkla Belkide tanıyamıyorum ben seni sen beni Belkide zaman beni ve seni Bu sevgiyi tüketti, eskitti Sanırım anlayamıyoruz bizbizi O olgun kadın yoruldu Bu genç beden beklemekten tükendi Takke belkide düştü aşk yada yaşam bizi afaroz etti Artık dürüst değiliz O ipsiz sapsız sohbetlerde sırf sevgi adına belkide Belkide gamzelerine gülümsemek Ve seni bir temmuz akşamı tüm içtenliğimle ve sadakatimle geri istemek; Çok geride Şimdi Ne o bir nisan sabahı tanıdığım Sırf gülüşüne aşık olduğum kadın var Ne de o ilk bakışta aşık olmayı beceren körpe kalbim Gönlüme bir sevgi gönderdin ne sen nede ben değerini bildim Tükendi kahve gözlerinde ki tebessüm ben farkedemedim Ve seni eskimiş hayallerimle birlikteliğe mahkum ettim Her gecenin sarhoşluğunda ve kahroluşlarında aslında sen vardın Lakin ne aklıma bunu nede kahve gözlerine aldanışı güsel kız anlatamadım Şimdi anıların şehrinde Bir sen birde ben varım İSMİNE YASAK KONMUŞ BİR KADIN TANIDIM ve Aşklara yasaklı... bir kalp taşıdım Ve ben bu gecede tüm şişelerde seni tükettim lakin sensiz yaşayamadım! Seni anlayamadım kadın! |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |