|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
13 March 2007, 14:21 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
1093
Üyelik T.:
02 March 2007
Arkadaşları:0
A DOSTLAR BENİM DE BİR GÖNLÜM VAR
A DOSTLAR BENİM DE BİR GÖNLÜM VAR A DOSTLAR BENİM DE BİR GÖNLÜM VAR Nedir beni kendimle kendim kılan azarlayan beni bu hain pusu nedir. Esenlik içinde miyim yoksa çaresiz miyim hiç aldırmıyor bana aldırmıyor çünkü içimde taht kurmuş o acımasız zemheri. Ama n olur kalmasın artık kalmasın uzaklarda yüreğini çatlatan biri acıyla inleyen biri ukdesi olan biri. Peki yetiyor mu bana bu çınar ağacının müntesip serinliği Müslim aydınlığı kuşları azad edelim su verelim yolcuya. A Dostlar Benim de bir gönlüm var. Nurettin Durman http://www.siirbul.com/?sayfa=siir&siir_id=30202
13 March 2007, 16:22 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
A DOSTLAR BENİM DE BİR GÖNLÜM VAR
GÖNÜL
Ask oduna yanmasini Bilemedin behey gonul O deryaya dalmasini Bilemedin behey gonul Kalem alip yazmasini Diyar diyar gezmesini Ask sazini calmasini Bilemedin behey gonul @Ben@ deryasini dolastin Hep masivaya bulastin Sevgi varken hep dolastin Sevemedin behey gonul Azgin seller gibi costun Hırsla yorulmadin kostun Gonul erlerinden kactin Goremedin behey gonul Guzelle gonul eyledin Bosa turkuler soyledin Hic nasihat dinlemedin Eremedin behey gonul Ne utanmaz arlanmazsin Bu gidisle karlanmazsin İNCE gibi zorlanmazsin Olemedin behey gonul http://siir.roots.gen.tr/SairSiirGoster.html?siir=2165
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |