Konu: Sitemizi Nereden Buldunuz...  (Okunma sayısı 8885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tamerr89

• Deneyimli Üye
    • TuTaStE FoRuM
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2008, 16:11:22 »

eee bende geçiyordum baktım bir ışıltı  oda ne karanlık sokaktan gelen ışıltıyı takip ettim  dön düm dolaştım girdim çıktım yaptım bozdum yanımdan bir araba geçti  yuuu allah belanı vermesin üzerime su attı  neyse sonra baktım papatya filan dur dedım bakem bii neymış olay dıe baktım uzak bayağı tabi üşenmeden yürüyorum sanal aelmde veriler geçiyor yanımdan tabi ondan sonra birden bağlantı koptu modemle oynadım baktım neyse sorunu çözdüm açtım internet exploer in en son sürümünü  b, bende var yazılımcı olduğum için ben yaptım kıskanmayın sızede verırım he nerde kaldım bı baktım link ortam kalabalık yanımdan veriler geçiyor linke gidemıyorum allah maafaza veri çarpar (sankı kalabalık yolda arabalar geçiyor karşıya geçemiyoru) ondan sonra appechi yi geçtim mysql u geçtim baktım gelmişim php ye tıkladım girdim içeri ula baktım hoş sohbetler güzel insan lar güzel dostluklar ve konular hemen üye oldum ki olamadım bi sorunvardı neyse ben veriyi kırdım öle üye oldum ondan sonra kendımı burda buldum bilgisayar wep tasarım için gelmiştim program lama yazılım filan ama bı baktım   bunlarda sarmadı aldım elime micrafonu sayın admın ver dedim bilgileri elımde micrafon cıtlak seımle dj bıle oldum burası böle bir site admın benı tanımadığı halde özel şifrelerini ve bılgılerını paylaştı   TEŞEKKÜRLER PAPATYAM.ORG SAKINLERI ÜYELERI VE ADMINLERI SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMM

Çevrimdışı dj_can37

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2008, 12:22:03 »
hoşgeldi herkes papatyam ailesine buraya gelen kim olursa olsun bizim kardeşimizdri oda kardeşliğini bilirse :):):):):):):):):):):):):):): :-X

Çevrimdışı umut

• Global Moderator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #17 : 07 Mart 2008, 10:28:48 »
Slm arkadaşlar ben açıkcası tesadüf karadeniz sitelerini gezerken buldum  ve ii kide bulmuşum  Bülent Can  arkadaşımla tanıştım çokk süper birisi ve radyoyuda akşama kadar dinliyorum tam bana hitap ediyo du siteyi yapan emeği geçen arkadaşlara tşk ederim biraz arkadaşlar arasında kopukluk olduğunu düşünüyorum daha aktif  oluna bilirmi bilemiyom yinede güzel  :) elinize aklınıza sağlık :) can kardeşime slm lar :)
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR **********     
                                                                                                                                   KALEGÜNEY

Çevrimdışı serife

• Uzman Üye
« Yanıtla #18 : 07 Mart 2008, 10:53:23 »
Aramıza hoşgeldin umut siteyi gelir gelmez sevmişsin birde üyelerle tanış burdan ayrılman zor olur
biz çoğu zaman sohbet koyu olunca işlerimizi bile aksatıyuoruz :)

Çevrimdışı divaneasik

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #19 : 07 Mart 2008, 11:02:58 »
hoşgeldin umut
inanma sakın zaman her derde derman degil içinden zaman geçmeyen yaralar var zamanın ugramadıgı diyarlar var

Çevrimdışı umut

• Global Moderator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #20 : 07 Mart 2008, 11:07:50 »
slm arkadaşlar 

Benim gibi gönlünü
 Bir kalpsize bağlama
 Mutluluğun peşinden
 Ömür boyu ağlama

Aşktan bilen birini
Bulamazsın arkadaş
Tutuşan mum misali
Erirsin yavaş yavaş

Haykırırsın Allah’a
Bana yasak mı gülmek
Kahredersin dünyaya
Belki istersin ölmek

Bende sevdim bir zaman
Gark olmuşum dertlere
Seni unutmak için
Sarıldım kadehlere
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR **********     
                                                                                                                                   KALEGÜNEY

Çevrimdışı serife

• Uzman Üye
« Yanıtla #21 : 07 Mart 2008, 11:15:58 »
yeni gelen arkadaşımızda aşık çıktı bizde papatya çok seviyo sevmiyo yapabilirsinn

Çevrimdışı umut

• Global Moderator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #22 : 07 Mart 2008, 11:40:27 »
tşk ederim şerife aşık flan deyil eskilerde kaldı sadece şiirleri çok seviyorum
divane aşık sanada tşk ederim
                                                                                                                                   KALEGÜNEY

Çevrimdışı umut

• Global Moderator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #23 : 07 Mart 2008, 11:49:25 »
tam bir tesadüf oldu karadeniz sitelerinde gezerken buldum ii kide bulmuşum radoyyuda akşama kadar dinliyorum çok güzel sadece sayenizde bülent can arkadaşla tanışma fırsatı buldum benim için çok değerli hepinize sevgilr slm lar
                                                                                                                                   KALEGÜNEY

Çevrimdışı tamerr89

• Deneyimli Üye
    • TuTaStE FoRuM
« Yanıtla #24 : 07 Mart 2008, 16:01:56 »
hoşgeldin umut toprağım nerelisin sen tekrar hg umarım bu aile platformundan yararlanır ve faydalı bilgiler edinir güzel sohbetlere katılırsın kardeşim

Çevrimdışı agasar

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #25 : 07 Mart 2008, 16:09:40 »
kayıp tamer aramıza döndümü yoksa  :P
"Bilgi Paylaştıkça Çoğalır"

Çevrimdışı umut

• Global Moderator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #26 : 07 Mart 2008, 16:23:06 »
tşk ederim tamer kardeş ben trabzon beşikdüzünden gerçekten bende faydalanacağımı düşünüyorum sizin gibi arkadaşlar  olduğu müddetce ii sohbetler edeceğimizide umuyorum
                                                                                                                                   KALEGÜNEY

Çevrimdışı tamerr89

• Deneyimli Üye
    • TuTaStE FoRuM
« Yanıtla #27 : 07 Mart 2008, 16:42:08 »
YAŞ KAÇ KARDEŞİM

Çevrimdışı agasar

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #28 : 08 Mart 2008, 01:07:55 »
yaşını ne yapacan adamın ya bu site her yaşa hitab eden sitedir yaş sınırı yokdur. İstersen bu tür özel şeyleri özel  yazışmalarda sor tamer dostca eleştiri kızmada  :P
"Bilgi Paylaştıkça Çoğalır"

Çevrimdışı Aşka_Kilit

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #29 : 09 Mart 2008, 05:34:40 »
slm forum