eee bende geçiyordum baktım bir ışıltı oda ne karanlık sokaktan gelen ışıltıyı takip ettim dön düm dolaştım girdim çıktım yaptım bozdum yanımdan bir araba geçti yuuu allah belanı vermesin üzerime su attı neyse sonra baktım papatya filan dur dedım bakem bii neymış olay dıe baktım uzak bayağı tabi üşenmeden yürüyorum sanal aelmde veriler geçiyor yanımdan tabi ondan sonra birden bağlantı koptu modemle oynadım baktım neyse sorunu çözdüm açtım internet exploer in en son sürümünü b, bende var yazılımcı olduğum için ben yaptım kıskanmayın sızede verırım he nerde kaldım bı baktım link ortam kalabalık yanımdan veriler geçiyor linke gidemıyorum allah maafaza veri çarpar (sankı kalabalık yolda arabalar geçiyor karşıya geçemiyoru) ondan sonra appechi yi geçtim mysql u geçtim baktım gelmişim php ye tıkladım girdim içeri ula baktım hoş sohbetler güzel insan lar güzel dostluklar ve konular hemen üye oldum ki olamadım bi sorunvardı neyse ben veriyi kırdım öle üye oldum ondan sonra kendımı burda buldum bilgisayar wep tasarım için gelmiştim program lama yazılım filan ama bı baktım bunlarda sarmadı aldım elime micrafonu sayın admın ver dedim bilgileri elımde micrafon cıtlak seımle dj bıle oldum burası böle bir site admın benı tanımadığı halde özel şifrelerini ve bılgılerını paylaştı TEŞEKKÜRLER PAPATYAM.ORG SAKINLERI ÜYELERI VE ADMINLERI SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMM