Konu: Sitemizi Nereden Buldunuz...  (Okunma sayısı 8884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anafor

• Uzman Üye
    • http://anafor72.sitemynet.com
« : 13 Nisan 2006, 11:17:51 »

Merhaba Arkadaşlar,

Tanışmamız kaynaşmamız açısından iyi olabileceğini düşündüğümden dolayı böyle bir bölüm açtım...

Sitemizi nereden buldunuz, kim tavsiye etti, bu sitede bulunmaktan memnun musunuz?  :lol:  :lol:  :lol:

Böyle dedim ve ilk ben yazayım isterseniz.

Beni bu site ile ilk tanıştıran sahika oldu iyikide beni buraya üye yapmış. En güzel arkadaşlıkları, en güzel dostluklarımı bu sitede kazandım. Bu siteye ilk geldiğimizde sayımız o kadar azdıki. Ama zamanla bu sayıyı yükseltmeye başladık...

Bu siteye geldim ve ilk arkadaşım sitenin asıl sahibi olan yani benim ortağım  :wink: agasar ile tanıştık  :wink:  :wink: adam benimle tanıştığına tanışacağına pişman oldu tabi  :roll: Hani bir tabir vardır atsan atılmaz satsan satılmaz diye o hesap. Bir geldim pir geldim kov kovabilirsen hesabı  :lol:  :lol:  :lol:

Şaka bir yana iyiki bu sitedeyim, iyiki sahika beni buraya getirdi. Seni seviyorum kıssssssssssssssssssss

Çevrimdışı agasar

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2006, 11:45:23 »
Ben Nerden Geldim.. Nasil Geldim Bu Siteye Bilmiyorumm. Beni Bu Sİteye Bataklıktan Çeken Anafor Getirdi.. Siteye Geleli 1 Ay Oldu olmadi iştee Bir Sürü Kişi İle Tanıştımm Herkez Candaş Burdaa Yaaaa..
"Bilgi Paylaştıkça Çoğalır"

Çevrimdışı beliz

• Uzman Üye
« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2006, 11:56:01 »
 Ben nerden mi geldim anafor inan beni Mekansiz getirdi..Daha burda yeniyim.Ama iyiki geldim!!! İyiki varım!!! İyiki varsınız!!!   (Mekansiz iyiki varsın)
mzalar sifirlanmistir, lütfen yeni imzanizi belirleyiniz

Çevrimdışı ayeser

• Uzman Üye
« Yanıtla #3 : 13 Nisan 2006, 12:48:52 »
Bende bu sitenin başka bir sitede ismini görmüştüm oradan baktım. Sonra üye oldum.. ilk geldiğimde anafor la tanışmıştım... iyiki gelmişim.. şimdi tiryakilik yaptı bende.. :lol:  :lol:

Çevrimdışı sensei

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2006, 13:18:17 »
BENİ ANAFOR CADISI ELİMDEN TUTUP BURALARA KADAR GETİRDİ :P İYİ Kİ DE GETİRMİŞ KENDİSİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.GERÇEKTENDE İLK GELDİĞİMDE ANAFORUN DEDİĞİ GİBİ BAYA AZ KİŞİ VARDI AMA ARKADAŞLARIN SICAKLIKLARI ÇABUK KAYNAŞMAMIZA SEBEP OLDU İNŞALLAH DA BÖYLE DEVAM EDER ANAFOR CADI DEDİĞİM İÇİN ÖZÜR. :wink:

Çevrimdışı sahika

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2006, 13:27:46 »
hımmm sende iyiki varsın anaforcum :))))
ben bu siteye Arkadas isimli canım cicim mesai arkadaşım yılmaz tarafından getirildim agasarlı bizim hemşomuz olurda:))))
bi geldik iki kişi online 350 lerde üye sayısı ama görünüş güzel dedik bunu kalkındıralım şükür iyi gidiyoruz...azız ama özüz temenninimiz daha iyiye doğru papatya ailesini çoğaltmaktır.......

Acı bir itiraftım, en çok kendimi yaktım;
Şemsiyeler altında yağmura direnirken ruhum,
ardımdan geçip giden her şeye sessiz kaldım.

rs

Çevrimdışı REHA

• Uzman Üye
« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2006, 13:30:58 »
Ben başka bir sitede yazarken "SOLAR" ın açmış olduğu bir konudan dolayı bu siteye üye oldum. İyiki  o yazıyı okudum da sizin gibi dostlar edinebildim. Burada bulunmaktanda son derece memnunum. Hepinizi seviyorum.
ŞU FANİ DÜNYADA BAKİ GİBİ YAŞIYORUZ

BİRDE HASTAHANE KÖŞELERİNDE

Çevrimdışı anafor

• Uzman Üye
« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2006, 14:29:17 »
eyvallah şüşanımmmmmmmmm  :lol:  :lol:  :lol:

sensei benim cadı olduğumu söylemene gerek yok ki bu konuda zaten tescilliyim ben  :lol:  :lol:  :lol:

ama genede hepiniz arkadaşlığından dolayı teşekkür ediyorum

reha ağbi sende bizim için çok değerlisin bunu unutma  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Arkadas

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 13 Nisan 2006, 15:01:27 »
Bende bir şeyler ekliyeyim,
Daha önceki takıldığım adı batsın siteden sıkıldım köyüm ile ilgili bir arayışa girdim ve geyikliyi buldum ama inanın in cin top oynuyordu
daha sonra şükranıma söyledim oda geldi, adı batasıca siteden benim gibi ne kadar sıkılan varsa şükranım kolundan tuttuğunu getirdi (Geyikli) papatyama.....

Ama bakıyorumki siteye ortak olan bilem varmış, aslında çok güzel birşey bu siteye gelip bu siteyi sahiplenmek zaten ilk geldiğimde toprağıma söylemiştim şükranımın sayesinde burasının yoğun bir site olucağını...
burda başka arkadaşlarda vardı ama çoğu yok, 6 aydır yoktum ama yeni yeni arkadaşlarımızda katılmış aramıza hoş gelmişler sefa getirmişler
inşallah daha çok arkadaşlar gelir bu sitenin daha çok ortağa ihtiyacı var...

Çevrimdışı anafor

• Uzman Üye
« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2006, 16:24:46 »
valla arkadaş ben sitenin ortağı olmaya çok meraklı değilim bunu söyleyen agarsarlı sende çok istiyorsan devredeyip sana ortaklığı beş parada istemem  :evil:  :evil:  :evil:

Çevrimdışı Arkadas

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2006, 16:34:34 »
olurmu öyle şey
sen beni yanlış anladın bee güzelim
sen sahiplenmezsen ben sahiplenmezsem
nerde kaldı arkadaşılık dostluk nede olsa çok eskilere dayanıyor dostluğumuz, yediğimiz içtiğmiz ayrı gitmezdi yoksa unuttunmu?
eee tabi unutursun 6 aydır yoktum buralarda
sen devam et güzelim iyi gidiyorsun

Çevrimdışı anafor

• Uzman Üye
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2007, 16:34:54 »
Kod: [Seç]
Merhaba Arkadaşlar,

Tanışmamız kaynaşmamız açısından iyi olabileceğini düşündüğümden dolayı böyle bir bölüm açtım...

Sitemizi nereden buldunuz, kim tavsiye etti, bu sitede bulunmaktan memnun musunuz?    

Böyle dedim ve ilk ben yazayım isterseniz.

Beni bu site ile ilk tanıştıran sahika oldu iyikide beni buraya üye yapmış. En güzel arkadaşlıkları, en güzel dostluklarımı bu sitede kazandım. Bu siteye ilk geldiğimizde sayımız o kadar azdıki. Ama zamanla bu sayıyı yükseltmeye başladık...

Bu siteye geldim ve ilk arkadaşım sitenin asıl sahibi olan yani benim ortağım  agasar ile tanıştık   adam benimle tanıştığına tanışacağına pişman oldu tabi  Hani bir tabir vardır atsan atılmaz satsan satılmaz diye o hesap. Bir geldim pir geldim kov kovabilirsen hesabı    

Şaka bir yana iyiki bu sitedeyim, iyiki sahika beni buraya getirdi. Seni seviyorum kıssssssssssssssssssss.

Hala bu sözümün arkasındayım arkadaşlar. Neyse evet diğer üyelerimizden bu siteye nasıl düştüklerini, sürüklendiklerini yada zorla getirildiklerini öğrenmek istiyorum haydin bakalım  :oops:  :oops:

Çevrimdışı dj_can37

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #12 : 11 Şubat 2008, 16:54:00 »
nurullah abi sayesinde

Çevrimdışı ayşe

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 16 Şubat 2008, 02:14:47 »
merhaba ben siteye dayım sayesinde üye oldum

Çevrimdışı rainman

• Uzman Üye