Konu: bekarlar güzel bir evlilik teklifi......  (Okunma sayısı 2224 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı virtue

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #15 : 24 Temmuz 2007, 11:21:32 »

Ağbim benim baş misafirim sen olucaksın o düğünde  :oops:  :oops:

Teşekkür ederim şerife umarım herkesin başına böyle güzel bir eş adayı çıkarır  :roll:

Çevrimdışı igzuma

• Uzman Üye
« Yanıtla #16 : 24 Temmuz 2007, 13:39:54 »
yaaa sibel sen bunları yaşadın ve bana anlatmadın dimi şimdiye kadar, bu mutluluğunu ben burdan okuyorum, aşkolsın toprağım yaaaa küstüm işte konuşmıyacağım artık seninle :(((((((((((((((((((

Şaka tabiki... senin mutlu olman bizlerinde mutlu olması demektir. Allah tamamına erdirsin diyorum. Bir ömür boyu mutlu olman dileği ile sevgiler.

Düğünü burda yaparsanız gelirim ancak. İstanbula gelirsem masrafları sen çekersin, masrafım ağır olur haberin olsun :)))))))))))))[/b][/i]
Nice insanlar gördüm üstlerinde elbise yok...
Nice elbiseler gördüm içlerinde insan yok...

Çevrimdışı REHA

• Uzman Üye
« Yanıtla #17 : 24 Temmuz 2007, 14:03:15 »
Alıntı yapılan: "virtue"
Ağbim benim baş misafirim sen olucaksın o düğünde  :oops:  :oops:

Teşekkür ederim şerife umarım herkesin başına böyle güzel bir eş adayı çıkarır  :roll:

Allah c.c. ogünleri gösterir inşaallah da aslı yok yaylasındaki 1000 davarı sana düğün hediseyi olarak getiririm.  :twisted:
ŞU FANİ DÜNYADA BAKİ GİBİ YAŞIYORUZ

BİRDE HASTAHANE KÖŞELERİNDE

Çevrimdışı virtue

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 24 Temmuz 2007, 14:05:52 »
eyvallah ağbim siz gelin yeterki  :lol:  :lol: herşeyin hayırlısı demek lazım  :lol: igzuma toprağım burada o güzel yazıyı okuyunca bunu paylaşmak geldi o yüzden yoksa anlatmamak gibi bir durum yok  :lol:  :lol: yeterki sen gel seni düğün salonunda yatırırız  8O  

Çevrimdışı anafor

• Uzman Üye
    • http://anafor72.sitemynet.com
« Yanıtla #19 : 25 Temmuz 2007, 09:00:43 »
Selam virtue ben  :D  :D ağbisi belli mi olur ilerleyen zamanda belki söz resimlerimi eklerim siteye  :D benim hiç işim belli olmaz  :D ama önce sözlümü buraya üye yapayım dimi ama  :roll:  :roll: